Перейти до основного вмісту

Як оформити кредит чи картку

 

Як вибрати найкращу пропозицію

У кожному розділі зібрано програми різних банків. Вони відрізняються за ставками, лімітами, умовами видачі та обслуговування. Щоб ви змогли наочно бачити всі плюси та мінуси продукту, кожна пропозиція супроводжується докладним описом.

За зручністю ви можете відсортувати кредити та карти за ознаками:

  • за рейтингом. Першими будуть продукти, які найчастіше оформляють громадяни;
  • за сумою. Першими на сторінці відіб'ються кредити з найбільшими можливими лімітами;
  • за ставкою. Першими ви побачите найвигідніші варіанти оформлення.

Точні суми та ставки банки та МФО стандартно призначають за підсумком розгляду заявки. Ви заповните анкету, і на підставі наданих даних приймається рішення.

Як оформити кредит чи картку

Всі пропозиції, які розміщені на порталі Кредит 24, цілодобово доступні для онлайн-оформлення. Зайдіть до потрібного розділу, проаналізуйте інформацію. Якщо ви знайшли те, що потрібно, натисніть кнопку "Онлайн-заявка", ви будете переадресовані на сайт банку або МФО для оформлення.

Покроково все проходить так:

  1. Переходьте на сайт вибраного банку або МФО.
  2. Якщо це кредитний продукт, вказуєте бажаний ліміт, термін укладання договору.
  3. Переходьте на анкету клієнта, заповнюєте всі її поля та надсилаєте запит на розгляд. Найчастіше рішення приймається відразу, чекати доведеться не більше кількох хвилин.
  4. У разі схвалення ви укладаєте договір і отримуєте гроші або картку.

Якщо ви оформляєте позику у мікрофінансовій організації, гроші переведуть безпосередньо на вашу банківську картку. Її реквізити слід зазначити при оформленні.

Дебетові картки більшість банків доставляють прямо до будинку позичальнику. Якщо ви оформили кредит або кредитну картку, потрібно буде відвідати офіс для підписання договору.

Зверніть увагу, портал Кредит24 не є фінансовою організацією, не надає кредитів та карток. Ми відбираємо найкращі пропозиції банків та МФО України та розміщуємо на сайті. Після того стежимо за актуальністю інформації, регулярно оновлюємо тарифи, додаємо на майданчик нові цікаві пропозиції.

Часто задавані питання
Як отримати кредит?
На сайті Кредит24 вибираєте вкладку кредит, переходите та оформляєте. Питання будуть пишіть на електронну пошту info@credit24.net.ua
А який відсоток?
Відсоток різний. На нашому сайті представлено більше 30 фін.організацій, перейдіть до рубрик «кредитні картки», «позики онлайн», опис за відсотками в цих рубриках. А взагалі зазвичай позики до зарплати дають під 0,1-2 відсотки на день, а банки від 5 відсотків на місяць.
У вас позику чи кредит?
Сервіс спеціалізується на наданні безкоштовних послуг з підбору, порівняння, вибору найкращих умов онлайн-кредитування в Україні. На сайті є: позики, кредити, розстрочка тощо. (Подивіться за рубриками)
Яке має бути працевлаштування?
Ви можете бути офіційно працевлаштовані так і не офіційно. Довідку про доходи вимагають тільки тоді, коли ви берете велику суму готівкою. Наприклад: 200 000 грн., а якщо суми до 50 000 грн., то не важливо офіційно чи ні. Головне в анкеті вкажіть хв. 2-3 номери телефону друзів, колег, близьких.
Якщо я не віддаватиму кредит?
Краще оплачувати відсоток за кредитом завжди вчасно. Але якщо не виходить, то завжди можна зателефонувати в кол-центр банку або МФО і попередити, що зараз не можете оплатити. Всі ми люди ... Здебільшого кредитори йдуть на зустріч. Ну а найстрашніше, що з вами може статися, до вас приїдуть колектори. Борги треба віддавати вчасно, бо більше не дадуть.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Де взяти кредит, якщо банки відмовляють

Далеко не всі клієнти одержують схвалення своїх кредитних заявок. З яких причин найчастіше банки відмовляють потенційним позичальникам? Основні причини відмови Однією з вагомих причин є недостатній розмір заробітної плати заявника. За законом щомісячний платіж за кредитом має перевищувати половини доходу позичальника. Такою ж серйозною причиною вважається погана кредитна історія у людини, яка звернулася за кредитом. У великих банках майже завжди потрібне забезпечення кредиту як застави. Відсутність чи недостатність його – ще один мотив для відмови клієнту. Закредитованість заявника – наявність одного чи кількох чинних кредитів – може спричинити відмову у видачі чергової позики.  Кредитна історія Що знижує ризик відмови: може враховуватися як офіційна зарплата, а й «сірий» дохід, тому краще показати всю суму; можливість схвалення вище, якщо в позичальника немає великої кількості прострочок; без відмовно схвалюються великі кредити з участю поручителя, отриманні зарплати чи наявності вкл

Реальний кредит в Україні: Як отримати фінансову допомогу від приватної особи

Україна - країна, де інновації та новаторство розвиваються на шалену швидкість. Це стосується не тільки технологій, але і фінансового сектору. На фоні традиційних банківських установ в Україні, з'явилася цікава альтернатива - отримання кредиту від приватної особи. Цей варіант, нерідко називають "реальним кредитом", і він здобуває популярність серед тих, хто шукає гнучкі умови та можливість отримати фінансову підтримку швидше та простіше. Чому люди вибирають реальний кредит? Реальний кредит від приватних осіб набуває популярності з кількох важливих причин: Швидкість та легкість отримання : У банків може знадобитися чимало часу на розгляд заявки та надання кредиту. Приватні особи зазвичай реагують набагато оперативніше та можуть надати кошти швидше. Гнучкі умови : У випадку реального кредиту можливість обговорити умови безпосередньо з кредитором. Це дозволяє досягти більшого розуміння та домовитися про сприятливіші умови погашення. Можливість отримати кредит без документаль

Жизнь в долг — о кредитах в Украине

За даними НБУ - сумарний борговий портфель в 2018 виріс майже на третину - а це більш ніж 130 млрд. Грівен.Так відбувається через істотного приросту обсягів споживчого та мікрокредитування. На думку експертів - ринок споживчого кредитування в Україні сьогодні активно освоюють небанківські організації - т.зв. МФО або мікрофінансові організації. І, швидше за все, саме послуги цих самих МФО стануть пріоритетними на ринку споживчих кредитів в Україні. Згідно з даними аналітиків - кожен третій житель України бере кошти в кредит і в більшості випадків українці в борг набувають побутову техніку і електроніку. З кожним місяцем в Україні збільшується кількість  нових мікрофінансових організацій , що видають невеликі короткострокові позики. І це не дивно, адже МФО має ряд переваг, порівняно з класичним банківським кредитуванням: швидке прийняття рішення мінімальний пакет документів відсутність перевірки кредитної історії оформлення позики не виходячи з дому - онлайн можл